Op veler verzoek gaat de Belgische formatie Swaajp opnieuw Improweerwolven spelen. Hier alles wat je daarover weten wilt:

Waar: Zaal Zirkus, Zirkstraat 36, Antwerpen
Wanneer: maandag 24 oktober 2016, 20:00
Toegang: €7,-
Reserveren kan via http://www.swaajp.be/

Improweerwolven komt thuis. Placebo Improvisatietheater uit Amsterdam – waar het concept ooit is ontstaan – speelt deze zomer drie keer Weerwolven in het Wild. Op een bijzondere locatie, want waar voelen weerwolven zich nou meer thuis dan in het bos? Voor meer informatie over deze voorstellingen én om kaartjes te reserveren klik je hier.

De Groningse improvisatie-groep Ulteam speelt na het succes van vorig jaar ook dit seizoen een Improweerwolven-voorstelling. Dit keer speelt die zich af in de pruikentijd. Op 25 juni te zien in De Bovenkamer van Groningen, meer info lezen en kaartjes reserveren kan hier.

Er wordt binnenkort weer Improweerwolven gespeeld en wel in Antwerpen door Swaajp Improtheater. Sytse Wilman is als verteller en spelleider aanwezig en geeft de spelers ‘s middags nog een workshop om de klauwen nog even aan te scherpen. Bij zijn? Dat kan als je hier een kaartje reserveert.

Zelf het format Improweerwolven leren spelen? Dat kan! Zondag 8 november is er een workshop in Deventer, verzorgd door improweerwolven-bedenker Sytse Wilman in samenwerking met Chapeau Latour. De workshop begint om half 11 en wordt afgesloten met een try-out voorstelling. Meer info lees je hier.

Er wordt nog steeds volop improweerwolven gespeeld! Zo staan de volgende shows op de agenda:

- Zaterdag 31 oktober, theater In de Steeg in Den Haag door Improfessioneel

- Zaterdag 31 oktober, theater De Jonghe in Kampenhout (België) door Trickle + gasten

- Donderdag 12 november, het Amphitheater in Enschede door Pro Deo

- Zaterdag 25 juni, Watertoren Noord in Groningen door Ulteam

Improweerwolven zoekt het hogerop. De Groningse improvisatiegroep Ulteam speelt op vrijdag 29 mei een improweerwolvenvoorstelling op een bijzondere locatie: een oude watertoren. Meer info vind je hier.

- Eind maart geeft Sytse Wilman een (besloten) workshop Improweerwolven bij improvisatiegroep Pro Deo uit Enschede.

- Op 15 mei speelt Placebo Improvisatietheater Improweerwolven in het CREAtheater te Amsterdam. Kaartjes reserveren kan hier.

 

Improvisatiegroep Withlof speelt een paar keer een korte versie van Improweerwolven op het Delft Fringe festival. De toegang is gratis. Wanneer en waar ze spelen lees je hier.

Op het landelijk theatersportweekend geeft Sytse Wilman. een inleidende workshop over improweerwolven. In twee uur maken de deelnemers kennismaken met deze uitdagende en bloeddorstige longform. Het weekend zit volgeboekt, dus inschrijven en meedoen kan niet meer.